Vyhledat

 

MISTRA s.r.o. - Výroba strojů pro zpracování kovového odpadu

7.5.2018 - Kategorie: Inzerce nabídka
autor: Petr Miller, přečteno: 993x

Firma MISTRA s.r.o. se již přes 30 let zabývá vývojem, výrobou a dodáním špičkových strojů pro zpracování odpadu.

Nabízí širokou škálu strojů na zpracování kovového odpadu, stříhání a lisování velkoobjemového komunálního odpadu, stříhání jaderného odpadu, zneškodňování zbraní, lámání kolejnic, vytrhávání patních lan z pneumatik nákladních aut atd.

 

V současnosti jsou nejprodávanějším produktem aligátorové nůžky KAJMAN (od nejmenších KAJMAN 200A až po největší KAJMAN 1000), vyráběné na základě patentované kinematiky stroje. Velice často dodávané jsou lamačky kolejnic BREAKER a v neposlední řadě to jsou automatické gravitační nůžky KAJMAN AUTOMATIC 700 (KAG700), vytrhávačka patních lan EAGLE a závěsné nůžky CONDOR na bagr. Ve vývoji a testování je přesazovač stromků MOLE.

Kromě produktů firma MISTRA s.r.o. také nabízí také standardní služby jako jsou: konzultace, náhradní díly, kompletní servis, generální opravy a také má možnost zapůjčení náhradního stroje během opravy. Je schopna také zajistit návrh na míru dle konkrétních požadavků zákazníka, zkoušky na strojích pro správné stanovení velikosti stroje, pronájem strojů, školení obsluhy a údržby. K dalším službám patří také: dálková diagnostika, opravy zařízení, kooperační výroba.

MISTRA s.r.o. dodává stroje zákazníkům jak v tuzemsku, tak v zahraničí. V roce 2023 měla 17 exkluzivních dealerů zprostředkovávajících obchod do více než 22 zemí v Americe, Evropě a Asii.

Více informací naleznete na našich stránkách www.mistra.cz

 

 

zpět

 
 

© Web4ce s.r.o. 2015 | Provozováno na CMS E4E | Mapa webu

Vyhledat